Home >> Vrachtwagen leasen

Ontvangen startersbegeleiding

Focus op uw onderneming

Begeleide financiering van uw plan

Wanneer u als transportbedrijf een vrachtwagen wilt leasen, kunt u hier wel wat advies en begeleiding bij gebruiken. Is het bijvoorbeeld wel financieel verantwoord om nu een leasetraject te starten? Banken hebben weinig kennis over het leasen van vrachtwagens en de bijbehorende administratie. Gelukkig kunt u voor hulp en advies terecht bij Snikkers & Partners in Schiedam. Al jarenlang verzorgen wij diverse administratieve zaken voor expeditie- en transportbedrijven. Wij zijn dan ook de ideale tussenpersoon voor het uitvoeren van alle administratie omtrent het huren van een vrachtwagen. Dit doen wij voor transportbedrijven en vrachtwagenhandelaren.

Een vrachtwagen leasen met financieel advies van experts nabij Schiedam

Vraagt u zich af of het nu financieel mogelijk is om een vrachtwagen te leasen? Om deze vraag te beantwoorden, controleren wij uw jaarrekening en

lichten wij uw administratie door. Zo is snel duidelijk wat er allemaal 

mogelijk is. Ook als u zelf geen vrachtwagen wilt leasen, maar deze aanbiedt om te leasen, staan wij voor u klaar. Door vrachtwagenhandelaren worden wij regelmatig ingeschakeld om financieringsaanvragen af te handelen die zij binnenkrijgen voor het leasen van een vrachtwagen. Ook hier hebben we dus veel ervaring mee.

Laat u adviseren door een expert in transport

Door onze jarenlange ervaring met het verzorgen van de boekhouding van transportbedrijven, kunnen wij u uitstekend adviseren over het al dan niet leasen van een vrachtwagen. Heeft u interesse of vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 010 437 03 60.