Verklaring kredietwaardigheid

Interesse in een boekhouder?

Home >> Verklaring kredietwaardigheid

Ontvangen startersbegeleiding

Focus op uw onderneming

Begeleide financiering van uw plan

Voor beginnende bedrijven die een Eurovergunning willen aanvragen, is een verklaring van kredietwaardigheid verplicht. Als lid van NOAB is Snikkers & Partners in staat om deze verklaring voor u te ondertekenen. Er zijn ook een aantal andere manieren waarop we voor starters klaarstaan. Zo kunnen we voor u een businessplan opstellen en u begeleiden bij uw financiële plannen.

Wanneer ontvangt u een verklaring van kredietwaardigheid?

Om een verklaring van kredietwaardigheid te ontvangen, wordt van u verwacht dat u beschikt over voldoende financiële middelen voor een juiste start en voortgang van uw onderneming. U dient te beschikken over een bepaald bedrijfskapitaal, dat afhankelijk is van het aantal voertuigen dat u inzet. Als deskundige weten we alles over het ‘Onderzoeksprotocol aanvraag en verlenging Eurovergunning’. Op die manier kunnen wij u alles vertellen over alle zaken omtrent deze vergunning.

Laat u informeren nabij Schiedam

Wilt u ons inschakelen voor een verklaring van kredietwaardigheid? Of kiest u voor Snikkers & Partners voor het opstellen van een businessplan? In beide gevallen vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden. Laat u informeren door een van onze specialisten als u contact met ons opneemt via 010 437 03 60. Op de website kunt u ook het contactformulier invullen. In dit laatste geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bespreek de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in onze uitgebreide dienstverlening? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U neemt contact met ons op door te bellen naar 010 - 437 03 60. Onze boekhouder in Schiedam, dicht bij Vlaardingen, is op werkdagen van 09:00 uur tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen . Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.