Transportvergunning aanvragen

Interesse in een boekhouder?

Eurovergunning aanvragen

Interesse in een boekhouder?

Eurovergunning aanvragen

Interesse in een boekhouder?

Home >> Transportvergunning aanvragen

Transportvergunning aanvragen

Voor startende transportbedrijven is het meestal verplicht om een transportvergunning aan te vragen. Bent u startend beroepsvervoerder met een vrachtwagen met een laadvermogen van meer dan 500 kilo? Dan moet u beschikken over een Eurovergunning. Snikkers & Partners helpt u graag bij het aanvragen of verlengen van deze transportvergunning.

Interesse in een boekhouder?

Transportvergunning aanvragen en allerlei administratieve werkzaamheden

Het aanvragen van een transportvergunning vraagt de nodige kennis en kunde. In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in allerlei zaken omtrent het transport. Zo schakelt u ons in voor het aanvragen van een transportvergunning, maar staan wij ook voor u klaar op het gebied van andere administratieve werkzaamheden.

Ontvang startersbegeleiding van een specialist

Er zijn een aantal voorwaarden waar u as ondernmer aan moet voldoen, voordat u een transportvergunning kunt aanvragen. Zo moet u aantonen dat u beschikt over voldoende financiele middelen voor een correcte start van uw onderneming. Bovendien heeft u een erkend vakdiploma nodig als ondernemer beroepsvervoer. Wist u dat Snikkers & Partners in Schiedam startersbegeleiding aanbiedt? We stellen graag voor u een businessplan op en begeleiden u bij de financiering van uw plannen.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u de aanvraag van een transportvergunning door ons laten regelen? Of wilt u eerst meer informatie ontvangen over hoe dit in zijn werk gaat? In beide gevallen neemt u contact met ons op door te bellen naar 010 - 437 03 60. Op de website kunt u ook het contactformulier invullen. In dit geval wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Ook interessant

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of een afspraak neemt u eenvoudig contact met ons op. Bel 010 - 437 03 60, stuur een bericht naar info@snikkers.net of vul het contactformulier op deze pagina in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Vul het formulier in

Administratie
Belastingadvies
Neem alstublieft telefonisch contact met mij op
Administratie
Belastingadvies
Neem alstublieft telefonisch contact met mij op
Ik ga akkoord met de voorwaarden

Contactgegevens

Snikkers & Partners

Algerastraat 7
3125 BS Schiedam

 010 - 437 03 60

 info@snikkers.net