Flexibele boekhouder voor ondernemers rond Rotterdam

Stel uw vraag

Flexibele boekhouder voor ondernemers rond Rotterdam

Stel uw vraag

Flexibele boekhouder voor ondernemers rond Rotterdam

Stel uw vraag

Wie zijn wij?

Ons vaste team bestaat uit vier medewerkers. Daarnaast zetten we specialistische partners in om uw specifieke opdrachten op deelgebieden te helpen verzorgen. Zo houden we onze organisatie flexibel en weten we zeker dat we het juiste overzicht over uw ondernemerspraktijk behouden.

Herman Snikkers: Directeur en oprichter

Herman kwam in 1987 in aanraking met accountancy bij Van der Hoek & Blok Accountants in Schiedam. Hier leerde hij het vak en kwam hij in aanraking met de volgende branches:

  • Transport
  • Autohandel en -reparatie
  • Detailhandel
  • Kappers
  • Zakelijke dienstverlening
  • ICT

In 1990 werd hij door Van de Water Transport gevraagd als hoofd administratie. Hier hield hij zich naast de administratie bezig met rapportages, analyse, containerafrekeningen, verzekeringen / schadeafhandeling, debiteurenbeheer en kwaliteitsmanagement. 

Na de overname door Baartmans Transport ontstond het idee om Snikkers & Partners te starten.

Lees meer over alle diensten

Angelika Snikkers-Van Os: Expert (loon)administratie en btw-teruggaven EU

Na de MEAO met alle bedrijfsadministratieve vakken was Angelika achtereenvolgens werkzaam voor financiële instellingen als VOLA, Crédit Lyonnais Bank, Generale Bank en Fortis Bank (Retail Banking). Na een periode van administratieve verantwoordelijkheden bij Scriptum Books werd het ook voor haar tijd voor het zelfstandig ondernemerschap en een doelgerichte adviespraktijk.