Eurovergunning aanvragen

Interesse in een boekhouder?

Eurovergunning aanvragen

Interesse in een boekhouder?

Eurovergunning aanvragen

Interesse in een boekhouder?

Home >> Eurovergunning aanvragen

Ontvangen startersbegeleiding

Focus op uw onderneming

Begeleide financiering van uw plan

Als u een Eurovergunning wilt aanvragen, vergt dit specialisme en kennis. Maar wist u dat u dit gewoon kunt uitbesteden aan een professioneel bedrijf? Snikkers & Partners is al jarenlang gespecialiseerd in allerlei administratieve werkzaamheden voor bedrijven in het transport. Bovendien beschikken wij ook over specifieke branchekennis, dus voor het aanvragen van een Eurovergunning kunt u zeker bij ons terecht.

Op de juiste manier een Eurovergunning aanvragen

Wilt u een onderneming starten in het beroepsgoederenvervoer over de weg? Dan is het verplicht om een Eurovergunning aan te vragen. Een 

Eurovergunning is vijf jaar geldig, daarna heeft u de mogelijkheid om 

deze te verlengen. Wij helpen graag u bij het invullen van het aanvraagformulier. Alleen zo weet u zeker dat uw gegevens op de juiste manier zijn ingevuld. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van alle informatie omtrent de Eurovergunning. Denk aan kosten, de eis van vakbekwaamheid en andere zaken die de NIWO vooropstelt.

Kom langs om de mogelijkheden te bespreken in Schiedam

Wenst u meer informatie te ontvangen over het aanvragen van een Eurovergunning? Of heeft u specifieke vragen die u met ons wilt bespreken? Benieuwd wat er komt kijken bij het leasen van een vrachtwagenvan een vrachtwagen? Wij zijn u graag van dienst. Ons kantoor is gevestigd op het industrieterrein aan de A20 bij Schiedam. Parkeren met uw truck is hier zeker geen probleem! U bereikt ons op 010 437 03 60.

Contactgegevens

Snikkers & Partners

Algerastraat 7
3125 BS Schiedam

 010 - 437 03 60

 info@snikkers.net

Vul het formulier in

Administratie
Belastingadvies
Neem alstublieft telefonisch contact met mij op
Ik ga akkoord met de voorwaarden